Wat doen we

Boottocht voor ouderen

De jaarlijkse boottocht voor ouderen onder de vlag van het Rode Kruis zal, door landelijk beleid, komen te vervallen. Wij willen ons best doen om de boot toch te laten varen. Dit keer onder de Lions vlag.

Jaarlijks spinning event

Het leukste feest in de open lucht met geweldige gedreven presenters en gave swingende disco muziek. Schrijf je in per groep vrienden, collega's, buren of familie en laat je extra sponsoren voor het goede doel.

Jaarlijks tennistoernooi

In samenwerking met T-Line Cruquius. wordt een tennistoernooi georganiseerd. De inschrijving staat voor iedereen open. Onder het genot van een hapje en drankje wordt er getennist voor het goede doel.

Inzamelen vreemd en oud geld

Lionsclubs in Nederland zorgen dat met uw vreemd en oud geld blinden in derde wereld landen weer kunnen zien. Sinds de start werd € 781.000 bijeengebracht, goed voor 51.000 eenvoudige staaroperaties.

Inzamelen DE-waardepunten

Elk jaar worden miljoenen DE-waardepunten ingezameld en ingewisseld bij Douwe Egberts voor pakken koffie ten behoeve van de voedselbanken. Punten kunnen worden ingeleverd bij buurt- en dorpshuizen.

Uitvoeren diverse klusjes

Wij steken de handen uit de mouwen bij klussen in het rond het huis. Wij doen dit o.a. bij het Adamas Inloophuis. Twee keer per jaar helpen wij met veel plezier bij het schoonmaken, schilderen en het tuinieren.

Vrijwilligerswerk bij NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert ieder jaar in maart, samen met duizenden organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights.

Verkoop van diverse wijnen

De webwinkel bevat mooie wijnen, afkomstig van Wittebol Wijn uit Aalsmeer. Een groot deel van de opbrengst is voor het in stand houden van de boottocht voor ouderen. De wijn wordt gratis bij u thuis bezorgd.

Verkoop van amaryllissen

De webwinkel bevat prachtige amaryllissen, geleverd door Pascal Berbee. De bollen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Een groot deel van de opbrengst is voor het in stand houden van de boottocht voor ouderen.