Verslag tennistoernooi

Verslag tennistoernooi

De 32 spelers en speelsters speelden allemaal zes dubbelwedstrijden. Na iedere wedstrijd was er voldoende gelegenheid om over de eigen prestaties na te praten onder het genot van een (alcoholisch) drankje en enkele bitterballen.

Zaterdag 19 januari jl. vond voor de vierde keer het MeerTennis tennistoernooi plaats. Dit evenement werd georganiseerd door Lions Club Haarlemmermeer in samenwerking  met T-Line Cruquius. Dit keer was de opbrengst, een bedrag van € 570, voor twee goede doelen, namelijk Zorgmanege Stal Starro en Kinderen van de Voedselbank.

De wedstrijden stonden onder leiding van Gijs. Alle scores werden netjes bijgehouden en de punten opgeteld. De winnaars bij de dames en heren gingen naar huis met set tennisballen. Als aanmoediging werd een fles wijn uitgereikt aan de minst getalenteerde deelnemers. De avond werd vakkundig aan elkaar gepraat door Erna Götzen, terwijl Gertjan achter de bar stond.

Wij kunnen terugkijken op een geslaagde en sportieve avond. Ongetwijfeld zal in 2020 de eerste lustrumeditie worden gehouden. Graag tot volgend jaar!