Spinning een succes

Spinning een succes

Voor de tweede keer is het door de Lions Clubs georganiseerde spinning feest op zondag 1 september weer op een groot feest uitgelopen. Het weer, het grote aantal fietsers en de opzwepende muziek van de dj alles onder leiding van de enthousiasten presentors die de blaren op hun tongen praten voor het aanmoedigen van de fietsers.

Goede doel

Met het geld worden vakantieweken georganiseerd voor kinderen die om redenen bv. van de thuissituatie niet met vakantie kunnen gaan. Afgelopen zomer werden aan  ongeveer tachtig kinderen een mooie week aangeboden onder deskundige leiding van Pier-K.

Mooi was het om de open dag van Pier-K in het Cultuurgebouw ook op deze zondag te laten plaatsvinden. De bezoekers van de druk bezochte open dag  konden ook even een kijkje nemen op het Raadhuisplein waar de spinners  bezig waren om sponsorgeld bij elkaar te fietsen voor “Hoofddorp aan Zee”. Een landelijke actie die hier dan de naam voor Hoofddorp draagt.

De Lions Clubs willen de sponsors (bedrijven), het Cultuurgebouw en ook nog iedereen bedanken voor hun inzet waarmee dan ook. Met de opbrengst van € 7.500 kan in ieder geval weer een flink stuk van de vakantie weken voor 2020 gefinancierd worden.