Boottocht in zwaar weer

Boottocht in zwaar weer

De jaarlijkse boottocht van het Rode Kruis raakt tussen wal en schip. Door landelijk beleid zal namelijk dit uitje voor vele ouderen komen te vervallen. Een flinke tegenvaller voor de mensen die ieder jaar weer uitzien naar zo’n gezellig uitstapje met de boot. Helaas is de eigen bijdrage van de deelnemers niet voldoende om de boottocht  te financieren.

Lions Club Haarlemmermeer en Lions Club Haarlemmermeer-Ringvaart willen hun best doen om toch de boot te laten varen. Dan niet meer onder de vlag van het Rode Kruis, maar onder Lions vlag. Gelukkig wel met inzet en hulp van vrijwilligers. Daartoe vragen de Lions bedrijven, die graag willen sponsoren, om financieel bij te springen om zodoende het tekort te dekken.

Sponsors worden benoemd in kranten en komen o.a. ook op affiches bij de entree van de boot. Het is mogelijk om hoofdsponsor (€ 1.000), subhoofdsponsor (€ 500) of sponsor (€ 200) te worden. Als het wenselijk is, zullen wij de naam van het bedrijf niet vermelden bij onze reclame-uitingen. Uiteraard is ieder bedrag welkom om dit initiatief te ondersteunen.

Wilt u, net als wij, deze boottocht de (figuurlijke) wind in de zeilen geven? Neem dan contact op met Frans Stukart via telefoonnummer 06-46421501. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Bovendien kunt ook alle relevante informatie rustig nalezen in onze flyer.